Bachelor toegepaste informatica (Dig-X)

De opleiding Toegepaste Informatica (kortweg Dig-X) aan de Erasmushogeschool Brussel is een driejarige professionele bacheloropleiding die je opleidt tot zowel een veelzijdige als gespecialiseerde digital expert, de laatste jaren steevast bekend als een knelpuntberoep.

In onze praktijkgerichte opleiding word je opgeleid door een deskundig team van vakdocenten. Onze opleiding is bovendien opgebouwd in nauwe samenwerking met het werkveld, zodat we je kunnen garanderen altijd de meest actuele onderwerpen en technologieën aan te reiken. Naast je diploma kan je op die manier ook meteen een aantal certificaten verwerven, waarmee je op de eerste rij zal staan bij latere sollicitaties.

Bekijk de volledige video over de opleiding:

Download hier de brochure Toegepaste Informatica (Dig-X)

De polyvalente opleiding Dig-X garandeert je een brede inzetbaarheid. Op drie jaar tijd is het helaas niet mogelijk om alle domeinen in de informatica volledig uit te diepen. Na het eerste jaar geven we je daarom de keuze tussen drie specialisaties (die je volgt in je tweede en je derde jaar) zodat je het domein dat je het meeste interesseert verder kan uitbouwen.

Je kan kiezen uit de volgende specialisaties:
•        Business IT
•        Networks & Security
•        Software Engineering

Wil je dus snel een boeiende job in de IT-sector? Heb je een gezonde interesse in de werking en het beheer van computersystemen of netwerken, de ontwikkeling van software, websites of mobiele apps? Dan is de opleiding Dig-X voor jou de juiste keuze!

Meer info: http://www.erasmushogeschool.be/opleidingen/bachelors/toegepaste-informatica-dig-x